Αρχική Σελίδα

Anping Yuntong Metal Mesh Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Διακοσμητικό πλέγμα σχοινιών για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Διακοσμητικό πλέγμα σχοινιών για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Τρομερός! Το πλέγμα σχοινιών είναι μεγάλο να προστατεύσει τα ζώα, το αγαπώ πραγματικά!

—— Πάτρικ

Η κουρτίνα πορτών οθόνης μυγών είναι όμορφη μετά από να κρεμάσει, κρατά το έντομο έξω

—— Ricky Garrett

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Το πλέγμα μας γίνεται όλοι από τα χέρια techs, με το χαρακτηριστικό γνώρισμα υφαμένος και ενωμένος στενά.

  Όλη η πρώτη ύλη για την παραγωγή του πλέγματος καλωδίων καλωδίων ανοξείδωτου εισάγεται από τη Νότια Κορέα και το πλέγμα καλωδίων ανοξείδωτου Japan.Our & τα υφάσματα καλωδίων με τις μηχανές υψηλής τεχνολογίας χρησιμοποιώντας το αρίστης ποιότητας καλώδιο ανοξείδωτου. Το πλέγμα καλωδίων ανοξείδωτου & τα υφάσματα καλωδίων μας επίσης δεν επηρεάζονται από τα οξέα και την υπερβολική θερμότητα. Έχει το μεγάλο πλεονέκτημα πέρα από το συνηθισμένο πλέγμα καλωδίων καλωδίων:

 • OEM / ODM

  Με τη δύναμη της Ε&Α και της επεξεργασίας, η ομάδα μας είναι δεσμευμένη στην έρευνα και η καλή ποιότητα ανάπτυξης για το πλέγμα σχοινιών ανοξείδωτου, πετά την κουρτίνα αλυσίδων οθόνης και το μεταλλικό ύφασμα. Η προσφορά πελατών τα σχέδια και οι ιδέες σε μας, τα techs μας θα το σχεδιάσει σύμφωνα με την απαίτηση του πελάτη. Μας επιλέξτε χωρίς το δισταγμό.

 • Ε & Α

  Η επιχείρηση έχει ένα πλήρες σύστημα πωλήσεων, συμπεριλαμβανομένης της έρευνας και της ανάπτυξης, τις πωλήσεις, ποιοτική επιθεώρηση, μεταπωλήσεις και ούτω καθεξής. Οι υπάλληλοι σε κάθε θέση είναι εμπαθείς και δημιουργικοί, εκρηκτικοί, και προσπαθούν ενεργά να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των πελατών, του πλήρων σχεδίου προϊόντων και των απαιτήσεων προγράμματος.

   

Στοιχεία επικοινωνίας
Anping Yuntong Metal Mesh Co., Ltd.

Τηλ.:: 86-311-66030737

Φαξ: 86-311-83057218

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)